Inredningstips: kök

931179-antique-copper-cooking-pansEtt smart tips när det kommer till att inreda köket är att alltid optimera sina ytor och se till att var sak har sin plats – men det är inte så lätt alla gång. Därför har vi samlat en hel del smarta tips att dela med oss av!

Tidigare har vi skrivit om hur du får ett snyggare kök, vilket du kan läsa genom att klicka här, men vi utelämnade hur du på bästa sätt optimerar dina köksytor. Till exempel är det alltid bra att börja med att se över hur köket är planerat och vad du kan ta bort och vet du kan lägga till saker. Är det exempelvis någon poäng med städskopet bredvid spisen eller kan du använda den ytan till något annat? Kanske har du plats på väggen bredvid kösdörren att hänga upp en stång där diverse redskap kan hänga eller kanske sätta upp en fristående kryddhylla?

Modernt men hemtrevligt

Idag är det väldigt populärt att antingen inreda luftigt och stelt eller lantligt varmt med mycket saker, men vad många inte vet är att man kan kombinera dessa två. Till exempel skriver Sydsvenskan om hur man kan fylla sitt kök med växter, mörka koppar detaljer och annat fint vilket går superbra att kombinera med modern inredning. Det hela handlar om att våga kombinera gammalt och nytt! Vem vet… kanske är det du som skapar den nya inredningstrenden för köket för år 2015? Testa dig fram och se till att du trivs – men försök undvika att överbelamra köket med onödiga saker.